1. Plasarea unei comenzi catre SOARE IULIA CORINA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

Conditiile in care se poate plasa o comanda sunt cele mentionate in sectiunile Cum Comand si Termeni si Conditii.

Preturile pot fi actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 3 zile lucratoare din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele care nu se mai afla in stoc firma noastra nu poate garanta pretul.

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in LEI. In factura emisa catre cumparator pretul produsului achizitionat va fi acelasi cu pretul de pe site, fara evidentierea TVA deoarece firma noastra nu este inregistrata ca platitoare de TVA.

Datorita conditiilor impuse de catre producator caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Discount-urile si promotiile nu sunt cumulative.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in comanda. SOARE IULIA CORINA PFA va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu informatii incorecte sau incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume si prenume cumparator, numar de telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata).

In cazul in care un produs este listat cu un pret incorect sau cu informatii incorecte, din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor, sau informatiile primite de la producator despre produs se dovedesc a fi gresite, ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita in prealabil. In acest caz banii vor fi returnati in cel mai scurt timp.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice pret, discount, reducere sau promotie fara o notificare prealabila.

Produsele comercializate in magazinul on-line magiaculorilor.ro sunt originale, noi si sunt comercializate in cutie proprie iar in momentul vanzarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie emis de vanzator.

Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate fara un motiv intemeiat.

SOARE IULIA CORINA PFA isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti precum http://analytics.dhost.ro

Produsele comercializate de magiaculorilor.ro se pot livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre vanzator. Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

O comanda care contine un produs (indiferent care ar fi statusul: Disponibil, La comanda etc) nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic, acest lucru ducand la epuizarea stocului.


2. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor efectuate de catre SOARE IULIA CORINA PFA, prin magazinul on-line www.magiaculorilor.ro.

Definitii:

Cumparator: Persoana fizica care transmite o comanda
Vanzator: SOARE IULIA CORINA PFA (vezi detalii firma in sectiunea Contact)
Bunuri si Servicii : orice produs sau serviciu oferit cumparatorului de catre magazinul nostru on-line, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora (inclusiv taxa de transport si taxa de ramburs in situatia in care transportul nu este oferit GRATUIT de catre vanzator) acceptand termenii si conditiile.
Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator
Drepturi de proprietate Intelectuala (DPI) : toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare dintre cele de mai sus.

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (electronic, e-mail) prin care firma noastra isi deruleaza operatiunile.

Comanda este compusa din urmatoarele:
a. Comanda propriu-zisa (care va contine in mod obligatoriu date clare privind identificarea cumparatorului, nume si prenume, adresa de livrare si facturare si optional, daca este cazul, orice alte conditii specifice mentionate de cumparator);
b. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a termenilor si conditiilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.
Emailurile trimise automat din sistem privind receptionarea comenzii reprezinta doar modalitati de informare a Cumparatorului cu privire la receptionarea comenzii si nu reprezinta o confirmare a acesteia.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator, confirmarea facandu-se electronic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de vanzator.

O comanda care nu a fost confirmata de catre vanzator nu are valoarea unui Contract.

Contractul nu confera cumparatorului dreptul de revanzare a produsului catre alt consumator final.

In cazul comenzilor pentru care cumparatorul a ales plati online sau OP, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de maxim 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul vanzatorului fara notificarea cumparatorului.

4. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului www,magiaculorilor.ro (texte, logo, poze, filme, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email) apartine SOARE IULIA CORINA PFA, fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Pe site exista elemente (poze, filme etc) care fac obiectul DPI ale producatorului, producatorul fiind de acord ca in calitaea noastra de unic distribuitor in Romania sa le utilizam.

Folosirea sau reproducerea oricaror elemente din cele mentionate mai sus, fara acordul nostru scris, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Sunt interzise modificarea imaginilor si informatiilor de pe site www,magiaculorilor.ro de catre persoane neautorizate (cu exceptia detinatorului sau legal SOARE IULIA CORINA si a persoanelor autorizate in scris de catre detinatorul legal). In situatia nerespectarii acestui drept firma noastra va fi pe deplin indreptatita sa se adreseze instantelor judecatoresti competente pentru sanctionarea acestor fapte, respectiv pentru recuperarea prejudiciilor aduse subscrisei.
La randul nostru respectam dreptul de proprietate intelectuala al tertilor. In cazul in care considerati ca magiaculorilor.ro contine date ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de email: magiaculorilor.ro@gmail.com .

5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SOARE IULIA CORINA PFA este inregistrata ca operator de date personale la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (ANSPDCP), avand numar in registrul general: 2689/08.02.2015

Certificam faptul ca vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu legea mai sus mentionata. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SOARE IULIA CORINA PFA pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor si pentru diverse oferte speciale, promotii, newsletter etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site sau prin orice alt mijloc oferiti Vanzatorului SOARE IULIA CORINA PFA acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru.

In cazul in care solicitati plata in rate, va exprimati implicit si acordul ca datele dumneavoastra sa fie comunicate si societatii partenere care va prelucra solicitarea dumneavoastra de credit. SOARE IULIA CORINA PFA nu este raspunzatoare de prelucrarea ulterioara a datelor de catre aceste persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra de email din sectiunea Contact.

Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, in vederea modificarii acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precumsi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, firma noastra are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Securitatea prelucrarii datelor:

-firewall modSecurity

-parole criptate

-transmisie prin SSL

6. DREPTURILE SI OBLIGATIILE VANZATORULUI

SOARE IULIA CORINA PFA isi va utiliza cunostintele sale profesionale pentru a livra produsele in conditiile mentionate de cumparator, in comanda sa.

Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre SOARE IULIA CORINA PFA fara un anunt prealabil. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi prescurtate fara a afecta folosirea produsului in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul nostru on-line va avea la baza respectul reciproc. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a ignora/refuza orice comanda care contine un limbaj neadecvat relatiilor comerciale, exercitandu-si dreptul de a-si selecta clientii. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Firma noastra are dreptul de a alege sa lucreze cu o singura firma de curierat, respectiv Fan Curier. In situatia in care cumparatorul nu va respecta acest drept fiind obligat sa suporte toate costurile livrarii.

7. TRANSFERUL PROPRIETATII
In cazul platii ramburs, proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii in numerar catre curier si dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier.
In cazul platilor on-line, in rate sau prin OP, transferul proprietatii se va face dupa efectuarii platii de catre Cumparator si dupa semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre curier.

8. ACCEPTAREA
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.magiaculorilor.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului.
Produsele sunt originale, noi, ambalate in cutie proprie.

9. Conditii de garantie

9.1 GARANTIA PRODUSELOR

Drepturile consumatorului care îi sunt oferite prin lege nu sunt afectate prin garanția oferită.

Garantia produselor este oferita de catre firma noastra in baza garantiei oferite de catre producatorul ceasurilor compania Rainbow Watch Gmbh si se acorda pe o perioada de 2 (doi) ani de la data achizitiei produsului. Data achizitiei se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala.

Termenul de garantie pentru bateria ceasului este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii fiscale.

Reparatiile in garantie ale produselor vor fi asigurate de catre firma noastra in colaborare cu firma Net Cargo SRL. In perioada de garantie aveti dreptul sa reparati gratuit produsul dvs. numai daca defectiunea face obiectul garantiei, in conditiile respectarii recomandarilor si instructiunilor generale de utilizare.

Obiectul garantiei il face EXCLUSIV mecanismul ceasului. Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie : cureaua, bratara, carcasa, cadranul, coroana etc.

In cazul in care defectul care a fost reclamat nu intra sub incidenta conditiilor de garantie si se constata ca defectul NU afecteaza mecanismul ceasului,reclamatia asupra produsului va fi respinsa ca fiind neintemeiata (respingere de garantie). Solutionarea reclamatiei asupra garantiei se face conform legii in maximum 15 zile calendaristice de la data inregistrarii acesteia.

La solicitarea garantiei cumparatorul are obligatia de a prezenta produsul defect cu elementele de identificare intacte impreuna cu accesoriile aferente. Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala si certificatul de garantie emis de vanzator (nu se accepta documente deteriorate, cu lizibilitate redusa) . In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului, pe cheltuiala acestuia, fara a i se solutiona garantia.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie emis de vanzator si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie emis de vanzator este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanta etc.). Pierderea certificatului de garantie emis de vanzator determina anularea garantiei produsului. Cheltuielile de curierat tur-retur, de la Cumparator catre Vanzator si de la Vanzator catre Cumparator vor fi in sarcina cumparatorului. Orice colet transmis catre firma noastra cu plata transportului la vanzator nu va fi acceptat. Inainte de a trimite coletul catre firma noastra, cumparatorul va verifica si confirma cu vanzatorul adresa la care coletul trebuie livrat. 


Daca defectul constatat face obiectul garantiei cumparatorul are dreptul in mod gratuit la:
a. repararea produsului cumparat prin inlocuirea subansamblelor mecanismului defect;
b. inlocuirea integrala a produsului cu unul identic/similar doar in cazul in care acesta nu poate fi reparat.

Garantia devine nula in urmatoarele situatii:
- Reclamatia nu este insotita de certificatul de garantie emis de vanzator si factura fiscala;
- Pierderea certificatului de garantie emis de vanzator;
- Bunul primeste respingere de garantie.
- Produsul este revandut de catre cumparator unei alte persoane.

Garantia nu acopera urmatoarele situatii:

a. produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, pete, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse , plesnite sau deteriorate etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate;
b. produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura sau presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta , pastrare necorespunzatoare in medii care influenteaza buna functionare a ceasuluietc), patrunderea de orice lichide, metale sau alte substante in interiorul acestora;
c. defectiuni aparute ca urmare a unei manipulari si pastrari necorespunzatoare (exemple: aplicarea de socuri, interactiunea cu detergenti, clor, cosmetice sau orice produse petrochimice, pastrarea in medii cu praf, fum sau aburi, umezeala excesiva sau agenti corozivi, expunerea la campuri electromagnetice sau electrostatice puternice (de expl boxe audio, telefoane mobile, laptop, tv, frigidere etc), mentinerea bateriei in stare consumata in interiorul ceasului, etc);
d. nerespectarea instructiunilor de utilizare;
e. deteriorari provocate de incendii, catastrofe naturale sau alte situatii de forta majora;
f. deteriorari derivate din uzura, vechime (exemplu: zgarierea sau patarea cadranului, alterarile culorii sau a materialului bratarilor metalice sau curelelor produse din piele etc.);
g. orice deteriorare indiferent pe ce parte a ceasului, rezultata din folosirea anormala sau abuziva, lipsa de ingrijire, neglijenta, accidente (lovituri, izbiri, cadranul patat/zgariat/spart/deteriorat etc), folosirea necorespunzatoare a ceasului si nerespectarea instructiunilor de utilizare, daca se constata ca aceste cauze au determinat defectiunea reclamata de Cumparator;
h. corodarea carcasei si a bratarii din cauze biologice, datorita unei aciditati crescute a transpiratiei;
i. defectiunea este cauzata de folosirea neatenta si nepotrivita a produsului (coroana sau butoane smulse, zgarietura/ lovitura/pata/decolorare pe carcasa, bratara / curea rupta sau deteriorata, cadran zgariat/patat/decolorat/spart);
j. durata de viata a bateriei;
k bateria consumata dupa exirarea termenului de garantie de 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii;
k. certificatul de garantie emis de vanzator si factura fiscala nu sunt prezente cand se solicita reparatia sau sunt prezente intr-o forma deteriorata care nu permite identificarea datelor esentiale de acordare a garantiei.

9.2 INSTRUCTIUNI GENERALE DE UTILIZARE.

Nu trageti si nu folositi coroana daca ceasul prezinta urme de stropi de apa.

Pentru a curata ceasul folositi doar o carpa moale, curata si uscata. Nu aplicati solventi sau alte substante!

Verificati periodic starea bratarii/curelei dar si a axelor telescop care sustin carcasa pentru a nu pierde ceasul de la mana datorita deteriorarii acestor componente.

Nu expuneti ceasul la variatii mari de temperatura Acestea produc condens in interiorul ceasului si il pot strica.

Nu expuneti ceasul la umiditate, la soare sau la campuri electromagnetice sau electrostatice puternice (de exemplu: boxe audio, telefoane mobile, laptop, tv, frigidere etc),.

Nu expuneti ceasul la medii cu praf, fum sau aburi, umezeala excesiva sau agenti corozivi.

Nu lasati sa patrunda in interiorul ceasului orice lichide, metale sau alte substante.

Ceasurile sunt protejate doar împotriva apei stropite max până la 3 bari. Atentie, picăturile de apă și umezeala de pe carcasă și curea trebuie imediat șterse cu o carpa moale, curate si uscata.

Ceasurile NU se pot purta in timpul dusului, baii, înotului sau scufundărilor.
Impermeabilitatea, specificată mai sus nu este o caracteristică permanentă. Toate elementele de etanseitate montate sunt supuse uzurii. De asemenea, factorii externi pot influența etanșeitatea. Vă rugăm să verificati periodic si doar apeland la personal calificat etanseitatea pentru a evita stricarea ceasului.

Bateria montată în ceasurile curcubeu este folosită înca din momentul producerii ceasului. Pentru a evita defecțiuni la ceasul dumneavoastră de mână, vă rugăm să vă asigurați că schimbarea bateriei este efectuată doar de catre personal calificat. Mentinerea bateriei consumate in interiorul ceasului poate afecta mecanismul.

Nu expuneți ceasul dumneavoastră la temperaturi extreme. Nu expuneți ceasul dumneavoastră acțiunii directe a razelor solare și evitați temperaturi extreme pentru a evita defectarea sau ca ceasul sa merga prea repede sau prea încet.
In plus, ceasurile cu indicatori orari fluorescenti isi pierd proprietatile dupa o expunere indelungata la soare si umezeala.

Evitați socurile! Scuturarile excesive sau loviturile pot produce defecțiuni.

Nu este permis contactul ceasului cu substanțe chimice, solvenți sau gaze periculoase care pot afecta atat buna functionare a ceasului cat si carcasa, etanseitatea, cureaua sau alte componente..

Mențineți ceasul dumneavoastră curat. Picăturile de apă și umezeala de pe carcasă și curea trebuie imediat șterse. Impuritățile de pe carcasă sau curea pot produce iritații. Curățați ceasul dumneavoastră și carcasa regulat folosind o carpa moale, curata si uscata. Astfel, vă asigurați că își păstrează frumusețea și funcționalitatea.

POTRIVIREA OREI

Pentru a fixa timpul, se trage usor,  cu grija coroana in pozitia extrema (poziția 2) apoi rotiți pana cand indicatoarele orar si minutar indica ora dorită. Dupa aceea împingeți coroana înapoi în poziția1. Nu trageti si nu folositi coroana daca ceasul prezinta urme de stropi de apa.

crown = coroana
hour disc = indicator orar
minute disc =minutar
second hand =secundar

9.3 CONDITII GENERALE SI POLITICA DE RETUR

9.3.1 POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele achizitionate se pot returna conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Acestea se pot returna in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv doar daca se respecta toate conditiile de mai jos, cumulativ:
- Produsul se returneaza numai in ambalajul original,
- Este obligatoriu ca produsul sa fie insotit de urmatoarele documente in original: factura, certificatul de garantie emis de vanzator si dovada platii (chitanta, etc)
- Produsul se va returna in aceeasi stare in care a fost receptionat de catre Cumparator si fara sa fi fost folosit.

Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta orice modificari fizice (fisuri, zgarieturi, pete, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura, ambalaje deteriorate, schimbari ale bateriei, orice alte interventii asupra ceasului sau mecanismului etc.)
SOARE IULIA CORINA PFA isi rezerva dreptul de a supune produsul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

Sumele aferente comenzilor returnate se vor returna in contul bancar din care s-a efectuat plata (in cazul in care plata s-a facut on line) sau prin transfer bancar intr-un cont indicat de Cumparator pentru platile efectuate in numerar. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul confirmarii autenticitatii produsului.Trebuie mentionat ca, in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu intarziere care poate varia in functie de institutia bancara, vanzatorul nefiind responsabil de aceste intarzieri.
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau alte servicii. Produsul va fi returnat impreuna cu urmatoarele documente in original: factura de achizitie, certificatul de garantie emis de vanzator si dovada platii.

Costurile de transport aferente returului sunt in sarcina CUMPARATORULUI.  Returul nu se va accepta daca coletul este trimis de catre client cu ramburs. Inainte de orice retur, Clientul va verifica si confirma cu Vanzatorul adresa la care produsul va fi returnat.
Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune: morale sau materiale peste valoarea sumelor platite pentru produsul care face obiectul returului.

9.3.2 CONDITIILE GENERALE DE RETUR

Produsele care nu sunt conforme descrierii de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea produsului cu unul identic sau la cerere, cu un alt model disponibil pe site si care are acelasi pret. Daca firma noastra nu poate inlocui produsul cu unul identic si clientul nu-si doreste inlocuirea produsului cu un alt model, atunci se va restitui contravaloarea produsului conform politicii si conditiilor de retur.

SOARE IULIA CORINA PFA isi rezerva dreptul de a supune produsul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului.
Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea produsului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces - verbal in care se va specifica starea coletului.

Inainte de orice retur, Clientul va verifica si confirma cu Vanzatorul adresa la care produsul va fi returnat. Costurile de transport aferente returului sunt in sarcina cumparatorului. Returul nu se va accepta daca coletul este trimis de catre client cu ramburs.

Pentru a evita returul va recomandam utilizarea in momentul plasarii comenzii a Serviciului de deschidere a coletului la livrare oferit de catre firma noastra (vezi sectiunea “Cum se livreaza”).

Firma noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza comenzile unui client, fara a fi nevoie de o justificare a acestei actiuni.

9.3.3 PRODUSE PRIMITE DEFECTE

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, produsul va fi inlocuit cu un produs nou (identic sau cu un alt model cu pret similar daca partile agreaza acest lucru), cu conditia ca imediat cumparatorul sa notifice in scris firma noastra, respectandu-se politica si conditiile de returnare.
In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu altul, se va returna contravaloarea produsului conform politicii si conditiilor de retur.

9.4  RECLAMATII

Ambele parti se angajeaza sa solutioneze pe cale amiabila orice conflict aparut intre cumparator si vanzator.
Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati de L-V intre orele 9-17, prin email sau telefonic, folosind detaliile din sectiunea Contact.

Reclamatiile privind calitatea produselor se pot face catre:
- magiaculorilor.ro la email si numar de telefon afisate in pagina de contact.
- http://www.anpc.gov.ro/Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (.http://www.anpc.gov.ro)

9.5. CALCULAREA TERMENELOR :
(1) Toate termenele incluse în prezentele TERMENI SI CONDITII se interpretează drept termene exprimate în zile calendaristice.
(2) Dacă un termen exprimat în zile se calculează din momentul în care intervine un eveniment sause realizează un act, ziua în cursul căreia a avut loc acest eveniment sau se realizează acest act nu se ia în seamă la calculul termenului.
(3) În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, calcularea termenului se prelungeşte în mod corespunzător si se va implini in urmatoarea zi lucratoare.

10. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Dacã legea nu prevede altfel, rãspunderea este înlãturatã atunci când prejudiciul este cauzat de forta majorã. Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Vanzatorul este exonerat de răspundere contractuală pentru un caz de forţă majoră.

11. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente. Instanţa competentă este instanta judecătorească in circumscriptia careia isi are sediul Vanzatorul.
Termenii si conditiile prezentului contract inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, dintre SOARE IULIA CORINA - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA si Cumparator, referitoare la obiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate decat prin intelegere scrisa semnata de catre ambele parti.
Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile, valoarea juridica a acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti.

12 INFO DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
O parte din componentele ceasului, atunci cand trebuie inlocuite (exemplu: bateria ceasului) nu trebuie aruncate impreuna cu gunoiul menajer. Componenta trebuie predata punctelor de colectare locale, autorizate in acest sens. Prin respectarea acestei proceduri veti contribui la protectia mediului inconjurator si a sanatatii individului. Reciclarea acestor materiale ajuta la conservarea resurselor naturale.
Va multumim!