1. Plasarea unei comenzi catre SOARE IULIA CORINA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

Conditiile in care se poate plasa o comanda sunt cele mentionate in sectiunile Cum Comand si Termeni si Conditii.

Preturile pot fi actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 3 zile lucratoare din momentul confirmarii acestora. Pentru produsele care nu se mai afla in stoc firma noastra nu poate garanta pretul.

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului.

Toate preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in LEI. In factura emisa catre cumparator pretul produsului achizitionat va fi acelasi cu pretul de pe site, fara evidentierea TVA deoarece firma noastra nu este inregistrata ca platitoare de TVA.

Datorita conditiilor impuse de catre producator caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Discount-urile si promotiile nu sunt cumulative.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in comanda. SOARE IULIA CORINA PFA va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile cu informatii incorecte sau incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume si prenume cumparator, numar de telefon de contact, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata).

In cazul in care un produs este listat cu un pret incorect sau cu informatii incorecte, din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor, sau informatiile primite de la producator despre produs se dovedesc a fi gresite, ne rezervam dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita in prealabil. In acest caz banii vor fi returnati in cel mai scurt timp.

Ne rezervam dreptul de a modifica orice pret, discount, reducere sau promotie fara o notificare prealabila.

Produsele comercializate in magazinul on-line magiaculorilor.ro sunt originale, noi si sunt comercializate in cutie proprie iar in momentul vanzarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie emis de vanzator.

Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate fara un motiv intemeiat.

SOARE IULIA CORINA PFA isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti precum http://analytics.dhost.ro

Produsele comercializate de magiaculorilor.ro se pot livra in baza unei comenzi online sau unei comenzi telefonice . Comenzile nu presupun rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre vanzator. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost primite.

O comanda care contine un produs (indiferent care ar fi statusul: Disponibil, La comanda etc) nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic, acest lucru ducand la epuizarea stocului.


2. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor efectuate de catre SOARE IULIA CORINA PFA, prin magazinul on-line www.magiaculorilor.ro.

Definitii:

Cumparator: Persoana fizica care transmite o comanda
Vanzator: SOARE IULIA CORINA PFA (vezi detalii firma in sectiunea Contact)
Bunuri si Servicii : orice produs sau serviciu oferit cumparatorului de catre magazinul nostru on-line, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora (inclusiv taxa de transport si taxa de ramburs in situatia in care transportul nu este oferit GRATUIT de catre vanzator) acceptand termenii si conditiile.
Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator
Drepturi de proprietate Intelectuala (DPI) : toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare dintre cele de mai sus.

3. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (electronic, e-mail) prin care firma noastra isi deruleaza operatiunile.

Comanda este compusa din urmatoarele:
a. Comanda propriu-zisa (care va contine in mod obligatoriu date clare privind identificarea cumparatorului, nume si prenume, adresa de livrare si facturare si optional, daca este cazul, orice alte conditii specifice mentionate de cumparator);
b. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica din partea Cumparatorului o acceptare completa a termenilor si conditiilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.
Emailurile trimise automat din sistem privind receptionarea comenzii reprezinta doar modalitati de informare a Cumparatorului cu privire la receptionarea comenzii si nu reprezinta o confirmare a acesteia.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre Vanzator, confirmarea facandu-se electronic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de vanzator.

O comanda care nu a fost confirmata de catre vanzator nu are valoarea unui Contract.

Contractul nu confera cumparatorului dreptul de revanzare a produsului catre alt consumator final.

In cazul comenzilor pentru care cumparatorul a ales plati online sau OP, produsele incluse in comanda confirmata vor fi rezervate pentru o perioada de maxim 4 zile calendaristice. Aceasta perioada se poate modifica in functie de stocul vanzatorului fara notificarea cumparatorului.

4. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului www,magiaculorilor.ro (texte, logo, poze, filme, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email) apartine SOARE IULIA CORINA PFA, fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Pe site exista elemente (poze, filme etc) care fac obiectul DPI ale producatorului, producatorul fiind de acord ca in calitaea noastra de unic distribuitor in Romania sa le utilizam.

Folosirea sau reproducerea oricaror elemente din cele mentionate mai sus, fara acordul nostru scris, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Sunt interzise modificarea imaginilor si informatiilor de pe site www,magiaculorilor.ro de catre persoane neautorizate (cu exceptia detinatorului sau legal SOARE IULIA CORINA si a persoanelor autorizate in scris de catre detinatorul legal). In situatia nerespectarii acestui drept firma noastra va fi pe deplin indreptatita sa se adreseze instantelor judecatoresti competente pentru sanctionarea acestor fapte, respectiv pentru recuperarea prejudiciilor aduse subscrisei.
La randul nostru respectam dreptul de proprietate intelectuala al tertilor. In cazul in care considerati ca magiaculorilor.ro contine date ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de email: magiaculorilor.ro@gmail.com .

5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SOARE IULIA CORINA PFA este inregistrata ca operator de date personale la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (ANSPDCP), avand numar in registrul general: 2689/08.02.2015

Certificam faptul ca vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata, prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si prevederile Regulamentul General Privind Protectia Datelor (GDPR)

Prin introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora  prin orice alt mijloc si/sau prin utilizarea serviciilor noastre sunteţi de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale aşa cum este descris în această politică de confidenţialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site sau prin orice alt mijloc oferiti Vanzatorului SOARE IULIA CORINA PFA acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului nostru.

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu completa formularele disponibile si de a nu accesa site www.magiaculorilor.ro

Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, in vederea modificarii acestora.

Pentru orice intrebari sau probleme legate de prelucrarea si utilizarea datelor personale ne puteti contacta la telefon: 0723.556.366 / email: magiaculorilor.ro@gmail.com  

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a politicii de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina.

&